dimecres, 2 de juliol del 2008

Calia?

És en dies com aquests en els quals la bipolaritat de tot catalanet es veu més que afectada, ens sentim contrariats... o no?
Abraço la bandera espanyola per amor al bon joc i a la qualitat exihibida, o continuo amb ganes de cremar-les totes, incendiar-los l'estat, etc...
Maleït síndrome d'Estocolm!

5 comentaris:

Unknown ha dit...

però per què has d'alçar la bandera espanyola per amor al bon joc? Millor una bona gerra de cervesa (o vi de rueda si ets a los madriles, per allà el gasten més a darrera hora de la tarda i es posa fantàstic). Sóc més independentista que antiespanyol aquí, cagadubtes amb síndrome d'estocolm allà i sempre m'alegraré dels gols d'un tio que, preguntat sobre què fa després de beneficiar-se la bermúdez contesta que "limpiarse la pichurrita". Benvingut!

PD, la foto és al parc RCR de Begur no?

Anònim ha dit...

L'important és que, després de petonejar la bandera victoriosa (amb el toro reglamentari, es clar) te'n recordis de parlar només aquesta "lengua común".

Per si algú és pirata informàtic i, després d'haver buidat el compte corrent d'un tal Samaranch, no sap quina web pot desprogramar, us adjunto el link...:

http://www.elmundo.es/elmundo/2008/06/24/espana/1214271917.html

A veure quan triguen en fer-nos fora del seu país, que ja va sent hora de ser independents...

Anònim ha dit...

Aix, perdó, m'he equivocat de "notícia":

http://www.elmundo.es/elmundo/2008/07/01/espana/1214945907.html

Pasiau,

Mià

Bet ha dit...

Què t'està passant? No tires petards, animes la selecció espanyola.... Crec que et cal una revolució!

Jordi Casanovas ha dit...

necessites una teràpia de radicalització... escolta la COPE.